pátek 6. května 2016

Devět peříček

Poslední dubnovou středu jsem se po dlouhé době opět dostala do Mojí dílny na scrapbooký kurz, který vedou holky z Papero amo.

Na  programu bylo vytvoření stránky pomocí plotru silhouette cameo, jak já s oblibou říkám, je to taková "řezací tiskárna" :o)

Na kurz jsem tentokrát jela se svou sestrou a ještě jsme přibraly i sestřenici, která chtěla ke scrapbooku také přičichnout.

Se silhouettem jsem měla už zkušenost z loňškého roku, kdy jsem v Mojí dílně navštěvovala semestrální kurz scrapbooku. Základem této stránky je slovo či věta, která je prořezána do papíru a následně se nápis podlepuje barevnými papíry, aby vynikl. Ukázka mého loňského snažení :o)


Na začátek nám Anička ukázala vzorovou stránku, tentokrát jí dominovalo jedno velké slovo, které jsme si měly vymyslet, tak aby se nám hodilo k fotce. (fotku na stránce jsem znehodnotila, protože jsem si nebyla jistá, že ji mohu zveřejnit )


V mém případě to bylo jasné - ŠIMON, sestřenka k rodinné fotce zvolila slovo RODINKA a sestra tvoří cestovní album, měla nachystaný pěkný citát o cestě, ale tentokrát potřebovala jen jedno slovo, takže si vybrala slovo CESTA, jak jinak :o) zbytek citátu si doplnila za pomocí SLIM abecedy z dílny Papero amo.





Kromě práce se silhouettem jsme měly možnost vyzkoušet si horké embosování  na výseky. Mezitím co Anička vyřezávala postupně všem nápisy do stránky, jsme na střídačku pod vedením Pavlíny embosovaly a z doplňkových papírů si vystřihovaly podklad pod nápis a ozdoby k fotce.



A protože na fotografování tvořivé činnosti nebyl prostor. Tak se můžete mrknout, alespoň na výsledek našeho tříhodinového stříhaní v Mojí dílně za asistence Aničky a Pavlíny. Díky holky :o)




Na kurzu opět panovala úžasně pozitivní atmosféra a protože si mě Pavlína dobírala, že jsem na stránku dostala hned devět peříček. Rozhodla jsem se, že tak nazvu i dnešní článek :o) Můžete si je přepočítat.




Hezký den

1 komentář:

  1. Stránka s Šímou je super, ráda ji zas vidím :) A pak že je kolekce So Fancy od SS jenom pro holky!

    OdpovědětVymazat